Hur fungerar det?

Feminea Laboratories Företagshälsovård

Ta hand om din personal


Din Guide till Feminealabs Företagshälsovård

Hälsokontroller via Blodprov

Välkommen till Feminealab! Vi tror på att främja god hälsa och välbefinnande bland dina medarbetare genom våra högkvalitativa och lättillgängliga hälsokontroller via blodprov. Vi samarbetar med ledande laboratorier som Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och SYNLAB för att ge er tillgång till provtagning över hela landet. Här är en steg-för-steg guide till hur det fungerar.

Steg 1: Kontakta oss

För att inleda processen ber vi dig kontakta oss för en offert. Vi vill förstå ditt företags behov för att kunna skräddarsy en lösning som passar just er.

Steg 2: Få en företagsspecifik rabattkod

När vi har mottagit din beställning kommer vi att tillhandahålla en företagsspecifik rabattkod. Medarbetaren använder denna kod vid beställning i kassan, vilket ger dem en 100% rabatt.

Steg 3: Välj ett provtagningsställe

Medarbetaren väljer i samband med beställningen vilket provtagningsställe som passar bäst. Vi samarbetar med laboratorier över hela Sverige, vilket ger dina anställda många bekväma alternativ.

Steg 4: Ta ett blodprov

Medarbetaren kan ta sitt blodprov direkt efter beställningen och erhållen remiss. Alla provtagningar sker med hög klinisk standard för att säkerställa noggrannhet.

Steg 5: Få ett läkarkommenterat provsvar

Efter 2 till 6 dagar får medarbetaren tillgång till sitt läkarkommenterade provsvar i "Mitt hälsokonto". Inloggning sker säkert och smidigt via Bank-ID.

Steg 6: Läs analysen

Analysen presenterar medarbetarens blodvärden i jämförelse med referensvärden. En legitimerad läkare kommenterar resultaten och vid gravt avvikande värden tar läkaren personlig kontakt med medarbetaren.

Vi värdesätter patientsäkerhet och integritet, och endast medarbetaren har tillgång till sina egna provsvar.

Vi välkomnar alla typer av företag att ta del av vår företagshälsovård. Vare sig du driver ett litet lokalt företag eller ett stort nationellt företag, finns vi här för att stödja er. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er att skapa en hälsosammare arbetsplats!