Feminea Laboratories Företagshälsovård

Ta hand om din personal


Feminealab Företagshälsovård – För en starkare och hälsosammare arbetsplats

Vårt engagemang

På Feminea Laboratories bryr vi oss om din personals hälsa, män som kvinnor. Vi är stolta över att erbjuda kostnadseffektiva, tidseffektiva, flexibla och förebyggande företagshälsovårdstjänster med fokus på hälsokontroller via blodprov. Vi arbetar med företag över hela Sverige, med en omfattande erfarenhet av att förbättra hälsan på arbetsplatser.

Våra tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda hälsokontroller via blodprov till företag, oavsett storlek. Dessa kontroller ger en djupgående inblick i medarbetarens hälsa genom att analysera olika blodmarkörer. Varje blodprov och läkarkommentar kostar en bråkdel av kostnaden för traditionella hälsoundersökningar, vilket gör våra tjänster kostnadseffektiva.

Så fungerar det

Medarbetarna administrerar själva sin beställning online med en företagsspecifik rabattkod som vi tillhandahåller. De tar sedan blodprovet på drop-in när det passar dem bäst eller genom tidsbokning, med provresultaten och läkarkommentaren tillgängliga online via Mitt Hälsokonto hos FemineaLab.

Fördelar

Denna proaktiva kontroll av hälsan hjälper till att förebygga framtida hälsoproblem genom att identifiera eventuella problem tidigt. Med vår tjänst kan dina medarbetare följa sina blodvärden över tid, vilket gör det möjligt att snabbt identifiera och åtgärda eventuella hälsoproblem. Vid gravt avvikande provsvar ringer ansvarig läkare upp medarbetaren för vidare samtal och rådgivning.

Flexibilitet

Vi är stolta över att kunna erbjuda tjänster som är anpassade till både män och kvinnor, även om vårt fokus generellt är på kvinnor. Vi erbjuder större och mindre hälsokontroller baserat på antalet blodmarkörer som ni vill ska ingå.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om hur Feminealab kan hjälpa ditt företag att ta ett steg mot en bättre företagshälsa? Kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en starkare och hälsosammare arbetsplats.

Med Feminealab, gör vi mer än bara att ta hand om dina anställdas hälsa, vi hjälper dig att bygga ett starkare varumärke. Tveka inte, kontakta oss redan idag!