Fördelar med hälsokontroller för personalen

Feminea Laboratories Företagshälsovård

Ta hand om din personal


Fördelarna med Feminealabs Hälsokontroller för Personalen

Din personals hälsa är vår prioritet

På Feminealab förstår vi att dina anställda är det mest värdefulla i ditt företag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda en hälsokontrolltjänst som ger riktad och meningsfull information om deras hälsotillstånd.

Bättre hälsa, bättre prestation

Genom att investera i din personals hälsa, investerar du i ditt företag. Forskning visar att friska medarbetare presterar bättre, är mer engagerade och har lägre sjukfrånvaro. Med Feminealabs hälsokontroller kan du bidra till att skapa en starkare, friskare och mer produktiv arbetsplats.

Så här fungerar det

Genom att använda blodprov kan våra hälsokontroller ge dina anställda en djupgående inblick i deras hälsa. De kan följa sina blodvärden över tid, identifiera eventuella problem tidigt och agera på dem. Vid behov erbjuder våra läkare professionell rådgivning och stöd.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi hälsokontroller anpassade till både män och kvinnor, med olika paket baserade på hur många blodmarkörer du vill ska ingå. Detta ger dig och dina anställda möjlighet att välja en lösning som bäst uppfyller era specifika behov.

Flexibilitet och bekvämlighet

Med provtagningsplatser över hela Sverige, och samarbeten med alla provtagningsplatser för Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Synlab, kan dina anställda ta sina blodprov när och var det passar dem bäst. Våra tjänster är designade för att vara så lite störande för den dagliga verksamheten som möjligt.

Ökad medvetenhet, bättre beslut

Feminealabs hälsokontroller ger dina anställda tillgång till värdefull information som kan hjälpa dem att göra hälsosamma livsstilsval. Det kan leda till långsiktiga förbättringar i deras välbefinnande, och hjälpa dem att leva friskare, lyckligare liv.

Kontakta oss

Är du redo att investera i din personals hälsa? Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Feminealab kan stödja dig och dina anställda. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en hälsosammare arbetsplats!