Bli en del av FemineaLabs Affiliatenätverk

Förändra kvinnors hälsa tillsammans med oss


Vi tror på kraften i samarbete!

På FemineaLab tror vi på kraften i samarbete för att skapa en bättre framtid för kvinnors hälsa. Genom vårt affiliatenätverk har du nu möjligheten att vara en del av denna förändring, och samtidigt tjäna pengar på att sprida ordet om våra revolutionerande hälsotester.


Varför gå med i vårt affiliatenätverk?

Bidra till en viktig sak
Varje försäljning du genererar hjälper oss att nå ut till fler kvinnor med våra viktiga hälsotester, vilket möjliggör tidig upptäckt och förebyggande av hälsoproblem.

Tjäna pengar samtidigt som du gör skillnad
Få 10% provision på produktvärdet vid konvertering. Våra högkvalitativa tester och starka varumärkesrykte innebär höga konverteringschanser.

Flexibilitet och frihet
Som affiliate bestämmer du själv när och hur du vill marknadsföra våra produkter. Allt du behöver är en plattform och viljan att göra skillnad.


Hur fungerar det?

  1. Registrera dig – Enkelt och snabbt. Börja med att fylla i vårt ansökningsformulär.
  2. Dela och rekommendera – Använd dina unika affiliatelänkar för att dela våra produkter med din publik.
  3. Tjäna pengar – Få betalt för varje köp som görs via din länk.

Vi stöder dig hela vägen

Som en del av vårt nätverk får du tillgång till personlig support, marknadsföringsmaterial och regelbundna uppdateringar för att maximera dina resultat.Är du redo att göra skillnad?

Bli en Affiliate idag genom att registrera dig nedan!

Tillsammans kan vi arbeta mot en hälsosammare framtid för kvinnor överallt. Gå med i FemineaLab affiliatenätverk nu och låt oss göra skillnad tillsammans.


Jag vill bli Affiliate!Registrera mig

vanliga frågor om affiliering