15 hälsomarkörer

Förstå dina hormoner

Feminea Hormon Hälsotest är ett grundläggande men brett hälsotest som undersöker hormonell obalans och ger en bra bild av din hormonella hälsa.
1690 kr
Beställ

✓ Remiss inom 1 arbetsdag och
provsvar inom några dagar.

glutenintolerans test

Testet är speciellt anpassad för den kvinnliga kroppen

analyserar 8 viktiga hormoner och 7 markörer för blodstatus

Processen är snabb och effektiv, med remiss inom 1 arbetsdag och provsvar inom några dagar

En bra bild för förståelse av din hormonella hälsa

Speciellt anpassad för den kvinnliga kroppen, analyserar testet 8 viktiga hormoner och 7 markörer för blodstatus, inklusive könshormoner, ämnesomsättningshormoner och stresshormoner.
Dessa hormoner kan påverka din metabolism, vitalitet, fertilitet, sexlust, samt din allmänna prestationsförmåga och hälsa.

Blodstatus: MCV EPK LPK EVF Hb MCH TPK

Sköldkörtel: TSH T3 T4

Hormonbalans: Kortisol SHBG FSH Östradiol Testo

Image

Allmänna symtom för hormonella obalanser

Allmänna symtom för hormonella obalanser hos kvinnor kan inkludera: förändringar i menstruationscykeln, infertilitet, viktproblem, förändringar i hud- och hårkvalitet, humörsvängningar, trötthet, minnesproblem, sexuella problem, osteoporosis, hormonrelaterad cancer och kardiovaskulära problem.

Dessa symtom kan vara ett resultat av obalanser i hormoner såsom östrogen, progesteron, FSH, LH, kortisol och sköldkörtelhormoner.

Behandla underliggande hälsoproblem

Feminea Hormon Hälsotest innehåller följande 7 biomarkörer för ditt blodstatus.

Blodstatus: MCV EPK LPK EVF Hb MCH TPK

Samt 8 viktiga hormoner:

Sköldkörtel: TSH T3 T4
Hormonbalans: Kortisol SHBG FSH Östradiol Testo

Tillsammans ger blod- och hormonmarkörer en omfattande bild av en persons hälsostatus och hjälper till att snabbare diagnostisera och behandla eventuella underliggande hälsoproblem.

I vissa fall kan obalanser i hormoner och blodmarkörer vara sammankopplade, vilket gör det ännu viktigare att testa båda tillsammans för att få en fullständig förståelse av personens hälsostatus.

Image

Hur fungerar det?


01


Välj ditt hälsotest

Beställ den hälsokontroll som passar dig och dina mål bäst. När du har beställt skickar vid dig intruktioner hur du väljer plats för provtagning och förbereder dig inför provtagning.

02


Ta ditt test

FemineaLab är anslutet till 200+ kliniker i Sverige för provtagning där du bokar tid. Inför provtagning får du ett mail av oss.

03


Resultat

Ditt blodprov analyseras på certifierat lab och granskas av våra läkare. Normalt tar detta 2-6 arbetsdagar. Resultatet hittar du i ditt hälsokonto.

04


Uppföljning

Gör regelbundna hälsokontroller för att upptäcka eventuella avvikelser i ett tidigt skede innan det krävs sjukvård och behandling. Skaffa en första baslinje av resultat att utgå ifrån.

Det finns hundratals hälsomarkörer vi kan analysera i ditt blod. Somliga påvisar direkt en bristsjukdom eller avvikelse som indikerar vidare utredning eller måste åtgärdas. Att analysera enbart en enda hälsomarkör är ofta ofullständigt och kan ge missvisande resultat.

Vad säger andra kvinnor...


Jag har precis gjort ett hälsotest hos FemineaLab, och jag måste säga att jag är imponerad! Att beställa ett test från deras hemsida var enkelt och bekvämt, och jag fick sedan boka en tid på närmaste mottagning för att ta blodprovet.

När jag väl hade tagit blodprovet som gick snabbt tog det bara några dagar tills resultatet kom och här var jag verkligen nöjd. Testerna gav mig detaljerad information om min hälsa, inklusive mitt kolesterolnivå, blodsocker, vitaminbrist och mer. Detta hjälper mig att göra smartare val för min hälsa och förbättra min livskvalitet.

Jag rekommenderar starkt FemineaLab till alla kvinnor är intresserade av att ta hand om sin hälsa. Deras hälsotester är enkla att beställa, ger detaljerad information och är överlag en fantastisk investering i din hälsa och välbefinnande.

Anna-Lena Persson

Jag var imponerad av kundservicen hos FemineaLab. När jag hade en fråga angående min beställning, svarade kundtjänstteamet snabbt och hjälpsamt.

De var mycket vänliga och tålmodiga med mig när jag hade frågor och förklarade allt grundligt. De gav mig till och med ytterligare rådgivning och tips om hur jag skulle kunna få ut det mesta av min hälsotest.

När jag sedan stötte på ett problem med att jag gärna ville ha en extra markör till det paket jag beställde, löste de det nästan direkt och skickade mig en ny remiss. Detta visar att deras kundservice verkligen bryr sig om sina kunder och vill se till att de är nöjda med sina köp.

Jag rekommenderar starkt FemineaLab inte bara för deras högkvalitativa hälsotester, utan även för deras fantastiska kundservice. Det är viktigt för mig att veta att jag kan lita på ett företag när jag handlar online, och FemineaLab har bevisat att de är ett företag som jag kan lita på.

Christina

Jag har nyligen tagit ett hormontest, och jag kan inte nog betona hur viktiga dessa tester kan vara för att ta hand om din hälsa. Som en kvinna i mina 40-tal är hormonbalansen en av de viktigaste faktorerna för min hälsa och välbefinnande, och FemineaLabs hormontest gav mig den information jag behövde för att justera min livsstil och behandlingar för att förbättra min hormonella balans.

Beställningsprocessen var enkel och smidig, och jag fick boka en tid på närmaste labb för att ta blodprovet. När labresultaten var klara kunde jag enkelt logga in på deras hemsida för att få tillgång till mina resultat.

Jag blev imponerad över detaljnivån och insikten som jag fick om min hormonella hälsa från resultaten. Dessutom var jag glad över att FemineaLab tillhandahöll mig ytterligare information och resurser om hur jag kunde förbättra min hormonella hälsa baserat på mina testresultat. De visade att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill hjälpa dem att uppnå sin optimala hälsa och välbefinnande.

Jag rekommenderar starkt FemineaLabs hormontest till alla som vill ta hand om sin hormonella hälsa. Detta är ett kritiskt område som ofta förbises, men med hjälp av deras hormontester kan du få insikt och information om din hormonella hälsa och hur du kan förbättra den för att må bättre och leva ett hälsosammare liv.

Anonym

Vad testar Feminea Hormon för?

Blodanalys av 8 hormoner och 7 markörer för blodstatus med läkarkonsultation

Feminea Hormon Hälsotest är ett hormonpaket med fokus på hormoner anpassad särskilt för den kvinnliga kroppen.

Hälsotestet analyserar hormonmarkörer för könshormon, ämnesomsättning och stress. Dessa hormoner kan ha påverkan på din metabolism, vitalitet och fertilitet, sexlust samt din allmänna prestationsförmåga och hälsa.

Hälsotestet gör en samlad analys av din hormon- och blodstatus.

Remiss inom 1 arbetsdag och provsvar inom några dagar.

Beställ för endast 1690 kr
Tidpunkten för hormontester

Feminea Hormon beskriver
din nuvarande hälsostatus.

Sköldkörtelhormoner

Feminea Hormon Hälsotest innehåller 3 markörer för sköldkörtelhormoner.

Rubbningar i nivåerna av sköldkörtelhormon kan ge en mängd olika symtom. En underproduktiv sköldkörtel kan bland göra dig trött, nedstämd, frusen och ge låg ämnesomsättning. En överproduktiv sköldkörtel kan ge symtom såsom nervositet, svårigheter att varva ned och viktnedgång. En analys av TSH i serum kan påvisa om det finns sjukdom i sköldkörteln.

Tyroidea Paket, Hälsotest sköldkörtel för kvinnor - FemineaLab
kortisol-feminealab

Kortisol

Feminea Hormon innehåller följande biomarkör.

Kortisol är ett stresshormon som produceras av binjurarna. Det hjälper kroppen att hantera stress och reglerar olika kroppsliga funktioner som metabolism, blodsocker och blodtryck. Symtom på höga kortisolvärden inkluderar viktökning, särskilt i buken, trötthet och svaghet, och låga kortisolvärden kan leda till symptom som viktminskning, muskelsvaghet och lågt blodtryck.

Obalanser i hormonstatus

Allmänna symtom för hormonella obalanser hos kvinnor kan inkludera förändringar i menstruationscykeln, infertilitet, viktproblem, förändringar i hud- och hårkvalitet, humörsvängningar, trötthet, minnesproblem, sexuella problem, osteoporosis, hormonrelaterad cancer och kardiovaskulära problem.

Dessa symtom kan vara ett resultat av obalanser i hormoner såsom FSH, SHBG, kortisol, östradiol och sköldkörtelhormoner.

Produktion av sköldkörtelhormoner och andra viktiga hormoner eller kan ge liknande symtom vid funktionstörningar. Exempelvis kan höga nivåer av kortisol ge liknande symtom som hypotereos och komplexa samband med andra hormoner som östrogen och FSH kan påverka t.ex fertilitet och menstruation.

11 symtom hormonell obalans

Läkarutlåtande med rekommendationer.

Läkare

Konsultation | En samlad bedömning av analys av hälsomarkörer för din hormonbalans.

Hälsoutfall

Beskrivning av nuvarande hormonell nivå | Underliggande sjukdom | Baslinje inför livsstilsförändringar | Framtida kontroller | Avvikelser från referensvärden kan kräva vidare utredning.

Beställ för endast 1690 kr
Feminea Laboratories

Mer information