Komplett Guideline för Hälsotest via Blodprov

Välja rätt hälsotest för dig

Att välja rätt hälsotest kan kännas överväldigande, men hos FemineaLab gör vi det enkelt för dig att hitta och beställa det test som passar dig bäst. Här guidar vi dig genom processen från att välja test till att ta del av dina resultat.

Steg 1: Välj ditt hälsotest

I vår Hälsobutik finns över 100 olika hälsotester att välja mellan. Använd vår intelligenta sökfunktion eller bläddra genom våra kategorier för att hitta det test som passar just dig. Du kan även söka på symtom, produktnamn eller valfritt ord för att hitta relevanta tester och akademiska artiklar. Du kan även använde vår jämförelsefunktion där du enkelt kan jämföra innehållet mellan olika hälsotester.

Steg 2: Beställ ditt hälsotest

När du har hittat det hälsotest du vill göra, beställer du det enkelt genom att klicka på köpknappen och följa kassaprocessen. Du behöver inte någon läkarremiss för att beställa ett test hos oss. Inom en arbetsdag efter beställning av ett hälsotest producerar vår läkare en remiss till dig som du behöver när du kommer till din blodprovstagning.

Steg 3: Lämna ditt blodprov

Efter att du har beställt ditt hälsotest får du exakta instruktioner om hur du förbereder dig inför att lämna ditt blodprov. Du väljer själv en blodprovsmottagning nära dig och lämnar ditt prov där.

Steg 4: Få dina resultat

Några dagar efter att du har lämnat ditt blodprov får du dina resultat, bedömda av våra läkare. Du loggar in med BankID på Mina Sidor för att ta del av dina resultat i din Journal och ladda ner en skriftlig rapport.

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt hälsotest, men vi är här för att hjälpa dig. Våra tester är kvalitetssäkrade, och vi samarbetar med certifierade partners för att erbjuda dig de bästa produkterna. Följ vår guide och ta det första steget mot en friskare och mer välinformerad framtid.