I vilka städer finns vi?

Feminea Laboratories Företagshälsovård

Ta hand om din personal


Var Finns Feminealabs Företagshälsovård?

Alltid nära dig

Feminealab är stolta över att erbjuda högkvalitativ företagshälsovård över hela Sverige. Vi har partneravtal med alla provtagningsplatser för Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Synlab. Detta gör det möjligt för oss att ge dig tillgång till vår tjänst var du än befinner dig.

Provtagningsplatser över hela Sverige

Med hjälp av våra samarbetspartners sträcker sig vår företagshälsovård från norr till söder. Vi finns på stora städer, små städer och allt däremellan. Oavsett var ditt företag är baserat, har vi en provtagningsplats i närheten.

Hitta närmaste provtagningsplats

För att underlätta för dig och dina anställda har vi skapat en interaktiv karta där alla provtagningsplatser är markerade. Du kan enkelt hitta den plats som passar dig bäst genom att söka på din ort eller postnummer. Klicka på markören för att få mer information om varje plats, inklusive adress, öppettider och kontaktinformation.

Välj kategorier eller sökord och [SÖK]

Få vägbeskrivningar

Visa alternativ dölj alternativ

Flexibla tidpunkter

Våra provtagningsplatser erbjuder flexibla öppettider, vilket innebär att dina anställda kan besöka när det passar dem bäst. Många provtagningsplatser erbjuder drop-in service på morgonen, vilket kan vara praktiskt före arbetstid.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller behöver mer information om våra provtagningsplatser, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en starkare och hälsosammare arbetsplats.

Med Feminealab är företagshälsovård alltid inom räckhåll. Vi ser fram emot att ge ditt företag den vård det förtjänar, oavsett var i Sverige du befinner dig. Boka din hälsokontroll idag och ge dina anställda verktygen för att leva ett hälsosamt liv.