/Postnord Hemleverans

Ta kontroll över din allmänna och hormonella hälsa redan idag.

Gör som så många andra kvinnor. Med våra breda och djupgående allmänna och hormonella hälsotester får du kontroll över din hormonella balans och en baslinje inför framtiden. Det går snabbt, har hög kvalitet och ger dig inblick. Vi erbjuder enkla men grundläggande tester såväl som breda och djupgående hälsotester samt inom IVF.

Vi erbjuder hälsotester där du gör blodprovet på en av våra 200 kliniker över hela Sverige (Golden Standard) men du kan också göra dessa hemma i lugn och ro.

Allmän Hälsa Category

Allmän Hälsa

Gör som så många andra kvinnor. Med våra enkla hälsotester inom allmänn hälsa får du kontroll över ditt välmående hälsa och en baslinje inför framtiden. Det går snabbt, har hög kvalitet och ger dig inblick.
Läs mer
Hormonell Hälsa Category

Hormoner

Gör som så många andra kvinnor. Med våra hormonella hälsotester får du kontroll över din hormonella balans och en baslinje inför framtiden. Det går snabbt, har hög kvalitet och ger dig inblick.
Läs mer
IVF Category

IVF

VI FÖRSTÅR DIN LÄNGTAN EFTER BARN.

Att förbereda sig för en IVF-behandling innebär mycket mer än bara medicinska procedurer. Det innefattar en holistisk vård om kropp och sinne, samt användning av tester för att optimera kroppens beredskap. På FemineaLab, stöttar vi dig genom denna resa med omfattande hälsotester och professionella råd.

Läs mer
IVF Category

Hemtester

DIN BEKVÄMA LÖSNING FÖR SJÄLVTESTNING HEMMA

FemineaLab erbjuder ett brett utbud av hemtester som är utformade specifikt för kvinnor och deras unika behov.

Våra hemtester är enkla, snabba och tillförlitliga, vilket ger dig möjlighet att utföra tester i bekvämligheten av ditt eget hem.

Läs mer